Nyugodtan hozzá lehet szólni az egyes posztokhoz, de az alapvető udvariassági szabályok betartásával.

A kommentek csak engedélyezés után jelennek meg az oldalon, és előfordulhat, hogy némi időbe telik, amíg választ kapsz – ezért érdemes később visszalátogatni az oldalra.

Szívesen fogadom az oldalt jobbítani igyekvő, építő jellegű kritikát / segítséget, pl. elütésekre, helyesírási hibákra vagy esetleg tárgyi tévedésekre vonatkozó figyelmeztetést.

Csak az építő jellegű, értelmes kritikai megnyilvánulások jelenhetnek meg az oldalon, ezért nemtetszést kifejező odavetett egy sort nem is érdemes írni. Bármi is a véleményed, pár sorban indokold meg, hogy miért gondolod úgy!

Trollkodók, spamelők, másokat sértegetők vagy káromkodva kommentelők igen hamar, bárminemű figyelmeztetés és indoklás nélkül tiltásra kerülnek az IP címük alapján.

Ez azt jelenti, hogy ha nem tartod tiszteletben a szabályokat, akkor arról a gépről nem éred el többet az oldalt, amelyet a kommenteléskor használtál. A tiltás végleges, tehát kéretik a kezdetektől fogva tisztelettudóan viselkedni.

Biztos vagyok benne, hogy az oldalra látogatók többsége szabályzat nélkül is rendesen fogja használni az oldalt, így a fenti leírás inkább annak a néhány kivételnek szól, aki nem.

Vica